Sagojul på Kolmården

Ξ FOTO & REDIGERING : EBBA NILSSON - KAMERA : CANON EOS 650D & IPHONE 6S Ξ
 
Hej på er, igår var jag med syster, systerson samt kusin på Kolmårdens djurpark för att se vad sagojul hade att erbjuda. En rätt kall men mysig dag vart det trotsallt, enda jag saknade var lite mer snö. Har ni varit något på Kolmården iår ? 
 19 år !

 
 
Hej på er, ett år äldre dock är ju inte 19 någon speciell ålder så det märks ju verkligen ingenting. Fick frukost på sängen innan jag åkte till jobbet, efter jobbet åkte jag på min systersons luciafirande och sedan fikade vi lite tårta. Ha det bäst !firande

 
Hej på er, jag fyller år på onsdag och därför har vi i familjen idag passat på att fira mig lite. Vi åkte till Boda Borg och tävlade i två lag och sedan avslutade vi med middag på Texas Longhorn. En härlig dag ska nu avslutas med Så mycket bättre och vila inför en morgondag med massa renovering här hemma. Ha det bäst !blivande sjuksköterska

 
Skrivit tidigare om denna ovisshet gällande vad man vill göra efter studenten. Efter ett halvår av jobb och funderingar kring framtiden så har nog alla frågor fått ett svar. Jag är antagen till Sjuksköterskeprogrammet. Nu återstår bara väntan på att förhoppningsvis bli antagen till förstahandsvalet, har väldigt låg reservplats så förhoppningarna är väldigt höga.
Någon mer än jag som blir student i Januari, vad för utbildning ska isåfall ni gå natur

Ξ FOTO & REDIGERING : EBBA NILSSON - KAMERA : CANON EOS 650D Ξdet härliga med nybäddat

 
Hej på er, ännu en lugn dag men det är verkligen vad som behövs när man varit sjuk länge och fortfarande inte känner sig helt hundra. Städat, bäddat rent och nu ska jag bara diska innan jag ska åka in för lite ärenden i stan. Ikväll blir det bara mys framför idol, där jag hejar på Liam. Vem är eller var eran favorit iår ? 
 
 väder

 
Ganska stora skillnader på vädret under dagens promenader med hunden. Sol, tunn jacka och tennisskor vid lunch medan på eftermiddagen tjockare kläder, mössa , vantar , vinterskor och stora snöflingor faller. Snöar det även hos er ? 
 
För övrigt har jag idag haft en väldigt slö dag, sov länge, vilat under dagen och bara plockat lite här hemma.