flytt

 
Hej på er, just nu bor jag i ett kaos då vi imorgon flyttar utanför stan dit jag faktiskt är uppvuxen. Ska bli skönt att återigen flytta till hus, få göra vad man vill i sitt hem och bara ha en egen trädgård är ju underbart. Detta kommer innebära ännu sämre uppdatering då jag på några dagar inte kommer ha något internet. Ha det bra!instagram @eenilssonnn

 
 fotografering

 Ξ FOTO & REDIGERING : EBBA NILSSON - KAMERA : CANON EOS 650D Ξ
 
Har sedan länge haft ett fotointresse men aldrig kunnat satsa något på det då jag inte haft tiden eller orken. Nu när jag tagit studenten ska jag verkligen börja ordentligt och gå igenom mer olika inställningar på kamera och skaffa bättre fotosystem på dator osv. Någon av er som har tips på någon bra fotobok eller någon person som kan hjälpa till på vägen ? 
 
 
 student 2016

 
Att efter dessa tre år på gymnasiet äntligen få springa ut genom dörrarna och inte ha ett måste att gå tillbaka dit igen. Jag är nu utbildad och ska nu ut i arbetslivet och vuxenlivet, riktigt skönt men samtidigt skrämmande. Nu är champangefrukost, utspring, flakåkning och studentmottagning avslutat men snart ska detta självklart firas ännu mer. Ha det bäst !