fullspäckat

- Morgonens rätt trista smoothiebowl- 
 
Hej på er, som rubriken lyder så är november månad fullspäckad för min del. Jag är ute på vfu i 4 veckor plus att jag jobbar en hel del samtidigt som jag försöker hinna återhämta mig, plugga, träna och umgås med familj och vänner. Detta är en anledning till att bloggen kan vara lite tyst emellanåt. Hur är erat november ? hjälp mig….

 
 
Hej på er, jag har precis fått iordning på vårat skoskåp i hallen men tyvärr ser den väldigt tom ut med endast en liten lampa på. Har ni något bra tips på vad man mer kan ställa uppe på den ?tips vid mörkt och trist väder

 
 
Hej på er, nu har vi klivit in i en period med väldigt dystert väder där det nästintill är mörkt hela dagarna och det duggar nästintill konstant. Under gårdagen var jag ute på en två timmars promenad och började fundera kring vad som gör att jag inte blir så påverkade av den mörka och trista vintertiden. Jag tänkte här ge er mina bästa tips för att försöka hålla humöret och energin uppe trots det dåliga vädret. Fyll gärna på i kommentarerna med era tips !
 
- Va utomhus under de ljusaste timmarna på dagen (promenad, arbeta ute om möjligt exempelvis ett telefonmöte)
 
- Lys upp hemmet med lampor, ljus osv för att inte ha det mörkt och trist både inonmhus och utomhus 
 
- Hitta på inomhusaktiviteter som får er på bra humör exempelvis baka, träna, spa, bio
 
- Motionera vilket enligt mig själv alltid kan lyfta humöret och energin
 
- Håll dyngsrytmen så du hinner ta del av de ljus som dagen erbjuder
 
- Ha personer runt omkring dig som gör dig på bra humör i så stor utrstäckning som möjligt
 
 frukost tips

 
Något jag har haft svårt för att äta är havregrynsgröt. Nu har jag dock kommit på att det är godare att ha på bär eller andra frukter ovanpå gröten. Det senaste jag testat är det ni ser på bilden vilket var super gott. Vad brukar ni ha på gröten ? glimtar hemifrån mig

 
 

 .

≡ FOTO AV : EBBA − KAMERA : CANON EOS 650D ≡
 godmorgon november

 
Hej på er, månaderna bara flyger förbi och vi är redan inne i november. Sitter nu och njuter av en god frukost för att sedan åka och träffa mamma och mina syskonbarn. Kvällen kommer sedan ägnas åt att skriva om artiklar i ett skolarbete. Ha det bäst!